Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rauhallisempi päivä.

Lisätty 05.10.2016

Sami ihmetteli viiden aikaan, että päivä kohta mennyt eikä ole tehty mitään. No jotain sentään, syöty, levätty, syöty, uitu ja syöty. Terassilta voi bongailla lintuja, haikara kurkki nurmikolla ja pienillä linnuilla tuntuu olevan poikasia ruokittavana. Kisavarusteita vähän järjestellty ja illalla aloitettu kamojen kasaamista kun huomenna vaihdetaan majoitusta kisapaikalle Kailua-Konaan. Samanlainen huoneisto pitäisi olla, mutta 2km kisakeskuksesta.

Aamupäivä oli taas aurinkoinen ja tuulinen. Kävin kevyen lenkin harjoittelemassa vaihtoja (1+20+6km), vaihdot tuplana. Queen K:n laavakentällä pyörän mittari näytti 39C, se tosin pari astetta valehtelee... Vastatuuleen pienellä eturattaalla alamäetkin. Takaisin myötäiseen sitten ylämäet isolla. Maanantain lenkki tuntuikin liian helpolta.

 

Iltapäivisin pilviä ilmestyy, mutta aurinko tuntuu polttavan silti. Kisaan on varattu kunnon suoja-aineet. Riemannin 50+ aamusta, tarvittaessa vauhdista lisää kertoimella 100. 40% sinkkioksidi voitelee suolavettä kestäen...

Suojaa suolaa ja aurinkoa vastaan.Suojaa suolaa ja aurinkoa vastaan.

Illalla oli pitkästä aikaa pilvissä rako nähdä Mauna Kean huipun observatoriot. Kuvanottoa zoomilla haittasi tuulessa heiluva tukipuu ja pieni usva välissä.

Mauna Kean huippu.Mauna Kean huippu.