Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Torstaina muutto, hulinaa ja nettikatvetta

Lisätty 06.10.2016

Torstaille tuli aikamoisesti ohjelmaa ja nettikatvetta joten päivitys nyt vähän myöhemmin.

Aamulla vielä pikainen lenkki uimalla ja pyQueen K pyörän ohjaamosta.Queen K pyörän ohjaamosta.örällä. Queen K:lla oli aamulla suorastaan ihanneolosuhteet, kevyehkö tuuli ja 30C. Otin GoPron mukaan ja roiskin sokkona ympäriinsä. Muut nautiskelivat vielä altaalla. 

Aamupäivällä pakkaus ja huoneen luovutus. 100+kg tavaraa 100+ m^2 kämpästä on urakka pakata... Matkalla Konalle poikkesimme vuorella yhdellä Konan sadoista kahviviljelmistä.Optinen kahvipapulajittelija.Optinen kahvipapulajittelija. Tämä Konan ja Amerikan korkeimmalla sijaitseva ja harvoja luomutiloja, ja melkoista best-of-the best valkkausta tuntuu olevan laatukin. Usean perinteisen lajittelu- ja käsittelyvaiheen jälkeen pavut vielä lajitellaan yksitelleen optisella lajittelijalla värin mukaan. Hintataso sen mukainen, mutta kiertoesittely oli hyvä ja ilmainen, niin piti näytepussit ostaa. 

 

 

Konalla syönti, ruokaostokset, parturissa käynti ja majoittuminen uuteen huoneistoon n. 2km kisakeskuksesta, mutta mukavasti juoksureitin varrelle. Siitä suunnilleen samantien kisan avajaisbankettiin ja kisainfoon. Muutama suomalainen löytyi portilta seurueeksi.

AvajaisbankettiAvajaisbanketti

Tämän asunnon netti vaati vähän viritystä ja laitteiden määrä on rajattu joten päivitykset jäivät. Eikä olisi ollut aikaakaan. Perjantaina sitten virittelin lisäksi omaan 4G-WLAN -mokkulaan paikallisen liittymän, niin perhe pääsee lauantaina seuraamaan kisan etenemistä. 

Kisan seuraaminen onnistuu ironman -live:stä, linkki ylävalinkon linkit-sivulla.

Tähän blogiin kommentointi olisi onnistunut vain siten, että kommentoijat olisivat rekisteröityneet ja mainoksia olisi syötetty väliin, en halunnut. Kommentteja ja kysymyksiä voi heittää sähköpostilla (@juvaste.fi), WhatUp:lla (Simo, Sami, Henni), KarU:laiset vaikka KarU:n FB-sivulla.  Varmaan Twitterin @sjuvaste tavoittaa myös.